Κρήτη: Βρήκαν τον καλλιεργητή της φυτείας, 3 χρόνια μετά

Υπόθεση εντοπισμού φυτείας 300 δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, από τον Σεπτέμβριο του 2020, εξιχνιάστηκε από την αστυνομία τρία χρόνια μετά.

Δείτε: Κρήτη: Εντοπίστηκαν εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης (Φωτογραφίες)

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση καλλιέργειας-φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης η οποία εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Σφακίων την 01.09.2020 (Σχετικό Δελτίο τύπου 01.09.2020) Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πρόκυψε ότι ο αλλοδαπός είναι ο δράστης στην καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του εν λόγω Δήμου, στην οποία εντοπίστηκαν να καλλιεργούνται επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά τριακόσια (300) δενδρύλλια κάνναβης. 

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί